неделя, юли 03, 2005

Папарака 2 - завръщането

Мдаааааааааа. Завръщането или по-скоро, как от се минах с МиНЕТ и минах на ADSL.
Дерзайте майки и деца, след 4 месечен дефицит на нет, аз се преродих, като феникс от пепелта на изгорелия ми модем.

Но за съжаление изпуснах възможността да ме канонизират. 4 месеца без нет не е малко все пак. Толкоз време да стоите в ъгъла на 1 стая и да си представяте как браузвате из матрицата, не е по силите на обикнавения човек.
Ще попитате, защо МАТРИЦАТА. На този въпрос аз немога да ви отговоря задоволително. Там ме изпратиха едни субекти от 1ЕГ.
От три години съм в тая пуста матрица и така и не успях да видя ни Нео, ни Тринити ни Агент Смит. Ко стана с тея хора, незнам.

Тъй де АЗ СЕ ЗАВЪРНАХ. Отново заех позиция на фронта на Интернета.
А колко мъка, спам и порно има из нета. Не е истина.

Вчера, как си вървах по трасе 129.100.203. видях едно I.P., то ме погледна плахо и ме попита: "Бате бате, ко е туй блутут?", аз го погледнах кръвнишки и му креснах с Капслока: "Мани са от мене бе ЮЗЕР". Но изглежда ината и простотата преобладаваха в операционната му система (която несъмнено е била windows). То пак се обърна към мен и ме попита: "Как се прави уеб страница?"- е те тогава гнева в мен преля - "Питай Google ве спамер мръсен" и го дисконекнах, а в далечината семо се чуваше ехото на следващия му въпрос: "а какво е гугул???...."

Продължих аз своя път, мъчейки се да забравя тази травмираща случка. Обаче не след дълго попаднах на нещо ИЗКЛЮЧИТЕЛНО интересно, в първият миг бях изумен, втрещен и почти умопобуркан. След няколко килобайта като се осъзнах и го релоаднах, ТО още беше там:
http://www.traveljournals.net/explore/solomon_islands/map/m2207003/paparaka_island.html

Вие можетели да си представите, да имате ЦЯЛ остров с твоето име. Искаха оня ден да му ставам рекламно лице в България, но аз им отказах, не заради друго ами щото съм си такъв - скромен. Ся за някакви си 2 милиона съм. И то да са турски лири.

Сега си мисля да вляза в още един филм, пак втора част: Папарака и уеб програмирането. От колко време не съм писъл уеб код. Ама нека ми минат изпитите, щото си е ибало майката. Което ми напомна да напиша един пост за моето посещение у Шопето.

Оувър енд аут. Толкоз за сега

Сори ама в тоя филм кредити няма освен този

Paparaka(c)2005